Industrija stočne hrane - hidrotermički sterilizator

    Uređaji za higijenski tretman proizvoda
  • Dokazana tehnologija, visoko kvalitetan proizvod
  • Precizna kontrola parametara procesa
  • Jednostavan za rad i održavanje
    Hidrotermički uređaj i ekspander
  • Temperatura: 70 do 140 ° C
  • Fleksibilno vreme zadržavanja: 10 - 60 min
    VarioPlus uređaj
  • Temp .: 50-95 ° C
  • Vreme retencije: 30-240 s
    Kratkotrajni kondicioner i ekspander
  • Temp: 90-140 ° C
  • Vreme retencije: 5-30 s
    Dugotrajni kondicioner
  • Temp: 70-100 ° C
  • Vreme retencije: 2-10 min

Koncept: Kahl "VarioPlus"

  • Poboljšanje hranjivih vrednosti
  • Niska visina postrojenja
  • Veći pritisak prese i bolji kvalitet peleta
  • Moguća modifikacija Expandera
  • Odličan higijenizator
  • Učinak gnječenjem je efikasniji od vremena zadržavanja
  • Manja vlaga
  • Visoka fleksibilnost

Koncept: Kahl "MKPlus"

  • Poboljšanje vrednosti hrane
  • Odličan uređaj
  • First in- first out
  • Promenjiva količina punjenja
  • Promjenjiva snaga
  • Visoka fleksibilnost
  • Niska visina
  • Temperatura pomoću trenja, 2 kWh / t

Koncept: Kahl "RetentionPlus"

  • Odličan higijenizator
  • Idealno za kašastu hranu
  • Vrieme zadržavanja do 8 min. i još mnogo više po potrebi
  • Poboljšanje vrednosti hrane
  • First in –first out
  • Visoka fleksibilnost
  • Bolji kvalitet peleta
  • Veći učinak peletirke